Πως να βγείτε ραντεβού παρά την καραντίνα! Μια ρομαντική ιστορία(vid)

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Μία επική ιδέα για να μπορέσει να φλερτάρει και να βγει ραντεβού με μία κοπέλα βρήκε ένας 28χρονος άνδρας, ο οποίος χρησιμοποίησε όλη του την φαντασία και είχε μεγάλη βοήθεια από… αέρα.

Ο Τζέρεμι Κοέν φωτογράφος στη Νέα Υόρκη, παρατήρησε ένα κορίτσι να χορεύει στην οροφή ενός κτιρίου δίπλα στο σπίτι του. Όταν τον είδε, την χαιρέτησε και αυτή απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Τότε ο Τζέρεμι έβαλε σε εφαρμογή το τρελό του… σχέδιο, προκειμένου να την φλερτάρει.

Ο Τζέρεμι θυμήθηκε ότι σε μια συζήτηση με φίλο του θεώρησαν εκπληκτική ιδέα να δώσουν τον αριθμό τους σε μια κοπέλα μέσω drone κι έτσι δεν δίστασε στιγμή. Πήρε χαρτί, μαρκαδόρο και μια κολλητική ταινία και έστειλε με το drone του τον αριθμό τηλεφώνου του. Η Tori Cignarella του έστειλε μήνυμα και έτσι άρχισε αυτή η ρομαντική ιστορία.

Ο Τζέρεμι έγραψε ότι είναι όντως μια αληθινή ιστορία και όχι κάτι στημένο. Η Τόρι είπε ότι της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την χαιρετίσει κάποιος και εκείνη να μην ανταποδώσει.

Με λίγη φαντασία και καλή διάθεση πραγματοποίησαν το πρώτο τους ραντεβού με την βοήθεια της τεχνολογίας και πάντα από απόσταση.

Η Τόρι είπε ότι το ραντεβού πήγε πολύ καλά χωρίς όμως να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Ο Τζέρεμι όμως που στο προφίλ του στο TIK TOK δηλώνει “αθεράπευτα ρομαντικός”, δεν μπορούσε να περιμένει και ήθελε να την συναντήσει από κοντά το συντομότερο δυνατό. Με αρκετή φαντασία πήρε τα σωστά μέτρα προφύλαξης, το απαραίτητο λουλουδικό και έφτασε ως την πόρτα της

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -