ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Πώς θα γιορτάσει το πάρκο Walt Disney World τα 50ά του γενέθλια;

Το Walt Disney World είναι το πιο διάσημο πάρκο της Disney στις ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε στο Ορλάντο την 1η Οκτωβρίου του 1971 και φέτος κλείνει μισό αιώνα ζωής. 

Το γεγονός αυτό σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο καθώς στο πάρκο θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο επετειακό πάρτι. Και δεν θα κρατήσει ούτε μία μέρα ούτε μόνο τον ερχόμενο Οκτώβριο. Θα διαρκέσει 18 ολόκληρους μήνες, δηλαδή θα ξεκινήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2021 θα πάει όλο το 2022 και το πρώτο τρίμηνο του 2023. Με άλλα λόγια, είναι πολύ πιθανό ότι, μέχρι το τέλος του, τα πράγματα θα έχουν γίνει αρκετά ασφαλή, ώστε άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο να το επισκεφτούν άφοβα. 

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το πάρτι του Walt Disney World

Αλλάζουν τα χρώματα του πάρκου

Ένα ιριδίζον χρώμα γίνεται το κεντρικό του πάρκου. Με αυτό είναι ήδη ντυμένοι ο Μίκι και η Μίνι και αυτό προβλέπουμε ότι θα δούμε σε σουβενίρ, φαγητά και ροφήματα, που θα βγουν με αφορμή την 50η επέτειο. Το ζευγάρι απέκτησε και νέα χρυσά αξεσουάρ.

Το κάστρο της Σταχτοπούτας

Το πιο χαρακτηριστικό ίσως σημείο κάθε πάρκου της Disney. Τώρα έχει νέα εμφάνιση, με το ροζ ως βασικό χρώμα του, χρυσές σημαίες και στολισμούς και ένα μεγάλο έμβλημα με τον αριθμό 50. Τις νύχτες δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα χαρακτηριστικά του πυροτεχνήματα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα γεμίζει με φωτάκια, που θα θυμίζουν νεραϊδόσκονη.  

Διαστημόπλοιο Γη

Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του υπο-πάρκου Epcot. Με αφορμή τα 50 του χρόνια, θα λάβει μία μόνιμη “ανακαίνιση”. Συγκεκριμένα, οι καθρεφτιζέ πλάκες του θα γίνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές, αφού νέα φώτα θα προστεθούν σε αυτές και θα τους δώσουν μία μαγική λάμψη. 

Το Δέντρο της Ζωής

Μέσα στο Walt Disney World υπάρχει το Animal Kingdom. Το πιο γνωστό του σημείο είναι το Δέντρο της Ζωής. Αν το έχεις δει και πίστευες ότι δεν γίνεται πιο μαγικό, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί θα το γεμίσουν με φωτάκια που θυμίζουν πυγολαμπίδες. 

The Hollywood Tower Hotel

Ακόμα ένα υπο-πάρκο του Walt Disney World είναι τα Hollywood Studios. Εκεί βρίσκεται και το The Hollywood Tower Hotel, στο τέλος του δρόμου Sunset Boulevard. Αυτό θα φωτιστεί από προβολές, που θα μάς γυρίσουν στις Χρυσές Εποχές της βιομηχανίας. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι πιο συγκεκριμένο για το περιεχόμενό τους.  

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button