ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς θα πετύχετε περισσότερα ταιριάσματα στο tinder

O  29χρονος  Άγγλος Stefan- Pierre Tomlin,  έχει περισσότερα από 15.000 matches στο Tinder και δίνει συμβουλές σε υποψήφιους Mr Tinder.

  • Στην κεντρική φωτογραφία σου το φόντο πρέπει να έχει έντονο χρώμα. Σε ένα dating app έχεις περίπου μισό δευτερόλεπτο προκειμένου να αποφασίσεις αν ο άλλος σου αρέσει ή όχι. Πρέπει να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του. Για να το πετύχεις βγάλε μία φωτογραφία σε ένα ανοιχτόχρωμο φόντο.
  • Βάλε τουλάχιστον μία καλοκαιρινή φωτογραφία από παραλία, από θάλασσα. Δεν χρειάζεται να είναι χωρίς μπλούζα, μπορείς και με ένα αεράτο πουκάμισο.
  • Σιγουρέψου ότι κάνεις κάτι διαφορετικό σε κάθε φωτογραφία σου, γιατί έτσι μόνο θα έχει ενδιαφέρον. Παράλληλα, αν κάνεις κάποιο άθλημα, μια τέτοια φωτογραφία θα ήταν ιδανική.
  • Να είσαι ενεργός στις δυο το μεσημέρι της Κυριακής. Είναι η  καλύτερη ώρα για να ανοίξεις την dating πλατφόρμα . Κι αυτό γιατί (ειδικά τον χειμώνα) όλοι είναι σπίτι τους, χαλαρώνουν στον καναπέ τους και έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις το πιθανό σου ταίρι online και να μιλήσετε απευθείας για να κανονίσετε κάποιο ραντεβού μέσα στην εβδομάδα.
  • Να κάνεις swipe κάθε βράδυ μετά τις δέκα. “Είναι η ώρα που όσοι δούλευαν όλη μέρα, θέλουν να ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν. Θα ανοίξουν πρώτα το Instagram και στη συνέχεια θα κάνουν μια βόλτα κι από το Tinder”.
  • Χρησιμοποίησε τον αλγόριθμο του Facebook υπέρ σου. Έτσι αν έχεις συνδεθεί μέσω του Facebook, η dating πλατφόρμα θα προσπαθήσει να βρει άτομα που μένουν γύρω σου και έχουν ένα ή περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα μαζί σου, λαμβάνοντας υπόψη τα likes που έχεις κάνει σε διάφορες σελίδες. Όσο περισσότερα likes, τόσο περισσότερος κόσμος θα σε βλέπει, αλλά και θα βλέπεις.
  • Γράψε κάτι έξυπνο στο bio. Μια απλή χιουμοριστική ατάκα μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά και να φέρει απανωτά likes, σύμφωνα με τον ειδικό. Δεν χρειάζεται να γράψεις την ιστορία της ζωής σου. Αρκούν μερικές λέξεις, για να κάνουν την άλλη να σε προσέξει και να πατήσει να μάθει περισσότερα για σένα.
  • Μην δίνεις πολλές πληροφορίες. Όσο λιγότερα γράψεις, τόσο περισσότερο θα κάνεις τον άλλο να θέλει να σου μιλήσει για να γνωριστείτε. Καλό θα ήταν να γράψεις τα χόμπι σου ή τα ταξίδια που έχεις κάνει, δίνοντας έτσι μια έξτρα πληροφορία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κουβέντα.
  • Δεν χρειάζονται ομαδικές φωτογραφίες
  • Αναβάθμισε το προφίλ σου. Αν κάνεις το λογαριασμό σου premium τότε μπορείς να επιλέξεις να δεις άτομα σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη θες κι όχι μόνο δίπλα σου.

Ο Stefan- Pierre Tomlin, έχει ύψος 1,87 μ και είναι είναι μοντέλο και παρουσιαστής!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button