ΕΡΓΑΣΙΑ

Πώς θα προστατευτώ από τον κορωνοϊό στην εργασία μου (VIDEO)

Η εργασία είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι με τηλεργασία, συγκεντρώνει αρκετό από το χρόνο μας μες στην ημέρα, γι αυτό είναι αναγκαίο να προστατευτούμε τηρώντας όλα τα μέτρα αποφυγής του covid19.

Ο νέος κοροναϊός μεταδίδεται κυρίως μεταξύ των ανθρώπων, αλλά μένει ζωντανός για πολλές ώρες – ακόμα και μέρες – σε διάφορες επιφάνειες και μπορεί να κολλήσουμε χωρίς να το καταλάβουμε.

Καθαρίστε με απολυμαντικό πολύ προσεχτικά όλες τις επιφάνειες. Απολυμάνετε το γραφείο, το πληκτρολόγιο, το ποντίκι του υπολογιστή σας, το τηλέφωνο και οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα έρχεστε σε επαφή.

Θα πρέπει να πλένετε τα χέρια σας πολύ συχνά και να το κάνετε σωστά: τρίβετε για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα με το σαπούνι και ξεπλένετε πολύ καλά με άφθονο νερό.Έπειτα χρησιμοποιήστε αντισηπτικό ή απολυμαντικό χεριών.

Και φυσικά χειραψίες τέλος!

Η ομάδα του  HR KIT έφτιαξε ένα βίντεο με εξαιρετικά γραφικά για το τι πρέπει να προσέξουμε στην εργασία μας.

Δείτε το βίντεο:

 

Λίγα λόγια για το HR KIT Application


Το HR KIT είναι ένα έξυπνο εργαλείο που βοηθά τους υπαλλήλους να έχουν αλληλεπίδραση.

Είναι μια διαδραστική πλατφόρμα Business Social Media που συνδυάζει τη διαδραστικότητα των εργαζομένων, την ανατροφοδότηση, τις ομάδες εργασίας, την ανταλλαγή μηνυμάτων, την ανταμοιβή και ενισχύει την τηλεργασία. Είναι το απαραίτητο εργαλείο στις ιδιότυπες συνθήκες που αναγκάστηκαν να λειτουργούν όλες οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί παγκοσμίως το 2020 ενόψει της καταπολέμησης του covid19.

Κρατήστε τους υπαλλήλους σας ενωμένους με το HR KIT Application ενώ εργάζονται εξ αποστάσεως!

περισσότερα εδώ : https://www.hr-kit.com/

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button