Προκήρυξη 939 νέες θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σταθερή βούληση και φροντίδα της Κυβέρνησης είναι η θωράκιση, ανανέωση και ενίσχυση των δομών του Εθνικού Συστήματος ΥγείαςΣτο πλαίσιο αυτό προκηρύχθηκαν 939 νέες θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, για την περαιτέρω ενίσχυσή του.

  • Από αυτές, οι 847 αφορούν Νοσοκομεία και οι υπόλοιπες 92 Κέντρα Υγείας.
  • Ειδικά για τα Νοσοκομεία, προτεραιότητα δόθηκε σε κρίσιμες ειδικότητες, μεταξύ των οποίων: Ακτινολογίας Αναισθησιολογίας, Εσωτερικής Παθολογίας Μονάδων Εντατικής Θεραπείας,  Παιδιατρικής, Πνευμονολογίας  και Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών.
  • Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 και θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες έως και την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021.
  • Η νέα προκήρυξη έρχεται σε συνέχεια των τριών προηγούμενων που δημοσιεύθηκαν το 2020, με συνολικά 1.423 θέσεις μονίμων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων.

Ειδικά για τα Νοσοκομεία, προτεραιότητα δόθηκε σε κρίσιμες ειδικότητες, μεταξύ των οποίων: Ακτινολογίας 48, Αναισθησιολογίας 97, Εσωτερικής Παθολογίας 17, Μονάδων Εντατικής Θεραπείας 104, Παιδιατρικής 31, Πνευμονολογίας 74, Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών 76.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -