ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΑΓΟΡΕΣ

Προσφορά στους αναγνώστες μας!!! Έκπτωση στο Ψυγείο AEG από την Καρώνης Ηλεκτρικά

Μπείτε τώρα στο karonis-stock.gr με τον κωδικό bestnews και αγοράστε το Ψυγείο AEG από 295 ευρώ αρχική τιμή… στα 169 ευρώ τελική τιμή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BESTNEWS!!!

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή στο  Διαγωνισμό που είχαμε κάνει και μετά από απαίτηση των αναγνωστών μας και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους γι αυτό το ξεχωριστό Ψυγείο – Συντήρηση με επιλογές ντυσίματος, η  ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ κάνει μια “γενναία” έκπτωση στους αναγνώστες μας.

Πατήστε τώρα ΕΔΩ  για να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) της εταιρίας Καρώνης και πατώντας πάνω στο ΑΓΟΡΑ μεταφέρεστε στο ταμείο και εκεί υπάρχει η επιλογή ΚΟΥΠΟΝΙΑ όπου γράφετε τον κωδικό bestnews και αμέσως σας εμφανίζει την έκπτωση με την τελική τιμή διαμορφωμένη στα 169 ευρώ.

Είναι πολύ απλό! Δείτε πως θα σας εμφανιστεί:

Το Ψυγείο Συντήρηση AEG είναι εντοιχιζόμενο, αλλά μπορείτε να το τοποθετήσετε και ελεύθερα στο χώρο της κουζίνας σας ή όπου αλλού επιθυμείτε, καθώς η ειδική διαμορφωμένη επιφάνειά του επιτρέπει να το ντύσετε με ό,τι αυτοκόλλητο ή φωτογραφία επιθυμείτε, ακολουθώντας τη νέα τάση στα ψυγεία και να το μεταμορφώσετε σε ένα έργο τέχνης!!! Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ και εδώ
Η εταιρεία ΚΑΡΩΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε ξεκίνησε το 1965 ως ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα. Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. Η δυναμική ανάπτυξη της τα τελευταία χρόνια, την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.www.e-karonis.gr Ελαιών 54, Ίλιον  2102633588, fb/KARONISELECTRICS

Η εταιρία Καρώνης ανταποκρινόμενη αμέσως στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και τηρώντας όλα τα μέτρα της κυβέρνησης, μετέτρεψε (για όσο κρατήσει αυτή η δύσκολη κατάσταση) το κατάστημά της σε 100% διαδικτυακό. Προσφέρει ακόμα καλύτερες τιμές! Εξυπηρετεί άμεσα – ακόμα και με αυθημερόν παραδόσεις και πάντα με ασφάλεια. Ως υπόδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας  διατήρησε όλες τις θέσεις εργασίας και παραμένει απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις της προς όλους.

Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας από τον καναπέ σας!

 https://e-karonis.gr/ & https://karonis-stock.gr/

Τηλέφωνο : 2102633588

Δευτέρα – Παρασκευή : 09.00 – 21.00

Σάββατο : 09.00 – 18.00

Πραγματοποίησε τις αγορές σας με δωρεάν μεταφορικά σε Αθήνα & Πειραιά*


Δείτε ακόμη:

Η εταιρία Καρώνης αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την κρίση του κορονοϊού

 


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button