ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Προσφορά υφασμάτινων μασκών από την εταιρία A-Mask στα σχολεία της Αμοργού

Με έμφαση στην αλληλεγγύη και την υποστήριξη η εταιρία A-Mask του Aigialis Hotel & Spa προσέφερε υφασμάτινες μάσκες πολλαπλών χρήσεων για την προστασία από τον κορωνοϊό, για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΕΠΑ.Λ Αμοργού, που ξεκίνησαν τα μαθήματα τους, καθώς και για όλους τους εκπαιδευτικούς τους!

Tην συμβολική αλλά και ουσιαστική αυτή δωρεά παρέλαβε από τις κυρίες Ειρήνη Γιαννακοπούλου και Ελένη Κουντουρούπη ο Δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος, ο οποίος ευχαριστώντας τόνισε ότι “στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, πράξεις, προσφοράς και εθελοντισμού, αποτελούν απόδειξη του υψηλού αισθήματος ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

H  A-Mask παράγει στην έδρα της, στο πανέμορφο νησί της Αμοργού, 100% οργανικές μάσκες, από τρία στρώματα πιστοποιημένων μαλακών υφασμάτων, για προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι υποαλλεργικές και δεν μολύνουν το περιβάλλον, καθώς πλένονται στους 30 βαθμούς Κελσίου, σιδερώνονται,  και επαναχρησιμοποιούνται. Διαθέτουν υψηλής ποιότητας ρυθμιζόμενο λάστιχο, και φέρουν στο επάνω μέρος ενσωματωμένο επιρήνιο έλασμα, για τέλεια εφαρμογή στη ράχη της μύτης. Παρέχουν άριστη αναπνευστικότητα, και δεν δημιουργούν δυσφορία στο χρήστη.

Οι A-masks είναι χειροποίητες, υψηλής ραπτικής, σε ποικιλία χαρούμενων σχεδίων και χρωμάτων, για να προσφέρουν μια νότα αισιοδοξίας στις στιγμές που περνάμε!
Για πλήρη προστασία, συνίσταται να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως  συχνό πλύσιμο των χεριών, όπως ισχύει και για τις χειρουργικές μάσκες.
Αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα!

A-Mask
A-Mask

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button