ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προσφορά Υγειονομικού Υλικού από το Δήμο Χίου στο Νοσοκομείο

Με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη θωράκιση της δημόσιας υγείας  και με το βλέμμα στραμμένο στην αντιμετώπιση του Κορονοϊου COVID-19, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης σε απόλυτη συνεργασία  με τη Διοίκηση της Μονομετοχικής Α.Ε. του Δήμου Χίου προχώρησαν στην προσφορά ιατρικού υλικού (μάσκες και γάντια) προς το Ε.Κ.Α.Β. του Ε.Σ.Υ. στη Χίο, προκειμένου να ενισχυθεί το νοσηλευτικό προσωπικό του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου που εργάζεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και με αυξημένες ανάγκες.

Προσφορά Υγειονομικού Υλικού από το Δήμο Χίου στο Νοσοκομείο

Εκπρόσωποι του Ε.Κ.Α.Β. παρέλαβαν από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Ανδρεάδη και τη Δ/νουσα Σύμβουλο της Μονομετοχικής κ. Κατερίνα Τσούχλη ποσότητα από μάσκες και γάντια.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί και προσφορά 2 κιβωτίων με μάσκες στο ΚΤΕΛ Χίου, τα ο οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, κ. Σταμάτης Κλούβας, ενώ ανάλογες προσπάθειες θα συνεχιστούν εντατικά.

 

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button