Πρωτοποριακή εφαρμογή δείχνει στο κινητό την εξέλιξη του εμβρύου

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή MyLifeLive επιτρέπει στα ζευγάρια να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση την ανάπτυξη των εμβρύων έως την 5η ή 6η ημέρα.

Τη δημιουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα μιας καινοτόμου εφαρμογής (app) για κινητά τηλέφωνα και tablet, μέσω της οποίας οι μέλλοντες γονείς θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των εμβρύων τη εξωσωματικής στο εργαστήριο, ανακοίνωσε η Institute of Life-ΙΑΣΩ.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί της Institute of Life-ΙΑΣΩ, η εφαρμογή λειτουργεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας time-lapse. Κατ’ αυτήν χρησιμοποιούνται εμβρυοσκόπια εφοδιασμένα με μικροκάμερες, με τις οποίες καταγράφονται συνεχώς τα έμβρυα και λαμβάνονται εικόνες. Τα εξελιγμένα αυτά εμβρυοσκόπια επιτρέπουν τον συνεχή έλεγχο των εμβρύων, χωρίς να χρειάζεται η απομάκρυνσή τους από τον επωαστή για να ελεγχθούν στο μικροσκόπιο.

Πρωτοποριακή εφαρμογή δείχνει την εξέλιξη του εμβρύου

Το βίντεο της εξέλιξής τους ανανεώνεται συνεχώς με εικόνες μέσα στην ημέρα και επιτρέπει την παρακολούθησή τους ζωντανά (live streaming), μέσα από το εργαστήριο.

Το βίντεο αυτό βλέπουν οι μέλλοντες γονείς, αλλά και οι έμπειροι εμβρυολόγοι της Institute of Life-ΙΑΣΩ. Η παρακολούθηση τελειώνει όταν τα έμβρυα φτάνουν στο στάδιο της βλαστοκύστης (5η ή 6η ημέρα).

Η εφαρμογή MyLifeLive είναι διαθέσιμη στο GooglePlay για χρήστες Android και στο AppStore για χρήστες iOS.

Η ομάδα της Institute of Life-ΙΑΣΩ παραμένει προσηλωμένη στο σκοπό της και συνεχίζει να σχεδιάζει το μέλλον δυναμικά, επενδύοντας πάντα σε υπερσύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες με γνώμονα την αδιάλειπτη προσπάθειά της να φέρνει όλο και περισσότερα ζευγάρια πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου τους.

Πηγή: healthstories.gr

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -