ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ψεκασμοί και απολυμάνσεις στη Χίο

Με σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις και οι ψεκασμοί σε όλο το νησί.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Πάνος Αναγνώστου προχώρησε σε ψεκασμό και απολύμανση στον περιβάλλοντα χώρο του Ομηρείου.

Ακολούθως, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας κ. Γιώργο Πατεριμό και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την Πολιτική Προστασία κ. Παναγιώτη Μανδάλα προχώρησαν σε απολύμανση και ψεκασμό στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Χαλκειούς.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανδάλας είναι η τρίτη φορά που υλοποιείται δράση απολύμανσης και ψεκασμού στην περιοχή με πρόθεση να συνεχιστεί η απαρέγκλιτη τήρηση των εγκυκλίων των αρμόδιων υπουργείων που αφορούν στη θωράκιση της δημόσιας υγείας.

Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Γιώργος Πατεριμός, επεσήμανε ότι σε αγαστή συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας καθώς και την πολιτική προστασία υλοποιείται η σημερινή δράση και θα ακολουθήσουν και άλλες ως προς την ενημέρωση των Ρομά για τα μέτρα ατομικής υγιεινής, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα διαμοιραστούν στους Ρομά  τρόφιμα, είδη καθαρισμού και απολυμαντικά.

 

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button