ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ρεκόρ! Ισορρόπησε 1.512 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο κομμάτι

Ένα παιχνίδι Jenga απαιτεί γερά νεύρα και υπομονή και ο Kelvin, γνωστός ως Menga Man, προφανώς τα έχει και τα δύο.

Ο Kelvin kατάφερε να σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ ισορροπώντας 1.512 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο κομμάτι.

Ο Kevin, ή αλλιώς Menga Man, δημιουργεί πύργους Jenga όλων των σχημάτων και μεγεθών, που ισορροπούν με ακρίβεια σε ένα μόνο κομμάτι και έπειτα τα φωτογραφίζει. Η ιδιοφυΐα στο Jenga κατάφερε ακόμη και να σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες.

Ο Kelvin έσπασε το το παγκόσμιο ρεκόρ τον Φεβρουάριο του 2021, όταν στοίβαξε 1.150 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο μπλοκ. Ωστόσο, ξεπέρασε το δικό του επίτευγμα μόλις τρεις μήνες αργότερα τον Μάιο, όταν κατάφερε να φτιάξει μια επική σύνθεση σε σχήμα βελανιδιού με 1.512 κομμάτια.Δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, που δείχνει πώς τοποθέτησε προσεκτικά κάθε μπλοκ στη θέση του, ένα προς ένα. Αποκαλύπτει επίσης τη στιγμή, που η δομή καταρρέει στο τραπέζι, με τον Kelvin να απαθανατίζει τη σκηνή.

«Παίρνω ικανοποίηση από το να κάνω κάτι που προηγουμένως νόμιζα ότι ήταν αδύνατο. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ισορροπήσει κάποιος περισσότερα από 1.000 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό μου όταν αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος», λέει ο Kelvin.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button