ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Rocky Mountaineer: Ένα τρένο με γυάλινη οροφή στον Καναδά

Το Rocky Mountaineer προσθέτει μία ακόμα εκκρεμότητα στην ταξιδιωτική λίστα των επιθυμιών μας, στην οποία ονειρευόμαστε να επιστρέψουμε μετά τη λήξη της πανδημίας.

Το ταξίδι με τρένο είναι πάντα μια όμορφη εμπειρία, καθώς κινείται στην ιδανική ταχύτητα ώστε να μας επιτρέψει να απολαύσουμε τις εικόνες που παρελαύνουν μπροστά από το παράθυρό μας.

Φανταστείτε τώρα ένα τρένο που διασχίζει τα ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία του Καναδά και μάλιστα με γυάλινη οροφή, η οποία εξασφαλίζει πανοραμική θέα.Αυτή είναι η περίπτωση του Rocky Mountaineer, που προσφέρει τέσσερις διαφορετικές διαδρομές στον Καναδά, η μία πιο γραφική από την άλλη.

Τα βαγόνια με τη γυάλινη οροφή βυθίζουν τους προνομιούχους επιβάτες τους στη μαγεία των τοπίων που συνθέτουν οι χιονοσκεπείς, επιβλητικές κορυφές των βουνών, τα ορμητικά ποτάμια στις κοιλάδες, τα πυκνά ελατοδάση, που μπορεί να είναι κατάλευκα ακόμα και εκτός χειμώνα. Το Rocky Mountaineer ταξιδεύει κάθε χρόνο από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου.Τις νύχτες οι επιβάτες του διανυκτερεύουν όχι σε κουκέτες αλλά σε πολυτελή ξενοδοχεία, ώστε να συνεχίσουν την επόμενη μέρα αναζωογονημένοι τη διαδρομή τους.

Μια εμπειρία που μιλάει σε όλες τις αισθήσεις, καθώς συνοδεύεται από fine dining και από ξεναγήσεις που δίνουν την ευκαιρία, στους ταξιδιώτες, να γνωρίσουν καλύτερα τη φύση και τον πολιτισμό του Καναδά από τη ζεστασιά και την άνεση του καθίσματός τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button