ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΖΩΑ

Σε αυτή την παραλία μπορείς να κολυμπήσεις μαζί με ροζ φλαμίνγκο

Η παραλία Φλαμίνγκο βρίσκεται στο νησί Αναγέννηση, ένα τεχνητό, ιδιόκτητο νησί της Αρούμπα της Καραϊβικής που έχει έκταση περίπου 40 στρεμμάτων.

Το νησί ανήκει στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Aruba Resort & Casino και διαθέτει μαγκρόβια φυτά και δύο λευκές αμμώδεις παραλίες. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν υπέροχα τοπία, με πρασινογάλαζα νερά, λευκές ακτές και βέβαια την καθημερινή παρέα των φλαμίνγκο, που συναναστρέφονται άριστα μαζί τους. Το νησί δεν είναι ανοιχτό για το κοινό και ο μόνος τρόπος για να το επισκεφτείς είναι με καραβάκι από το ξενοδοχείο. Έχεις δυο επιλογές επομένως, είτε να μείνεις στο ξενοδοχείο και να βλέπεις τα φλαμίνγκο καθημερινά είτε να αγοράσεις ένα ημερήσιο εισιτήριο και να απολαύσεις μια ιδιωτική ξενάγηση.

φλαμίνγκο

Τα περισσότερα από αυτά συγκεντρώνονται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, αναζητώντας φαγητό, ακόμα και από τα χέρια των επισκεπτών. Επίσης, το ξενοδοχείο φροντίζει για την ασφάλεια των πτηνών ώστε να παραμένει εδώ ο πληθυσμός τους και να επισκέπτονται το μέρος όλο και περισσότεροι τουρίστες.

φλαμίνγκο

Βέβαια, παρόλο που από τις φωτογραφίες μοιάζει σαν μια ερημική παραλία στην Καραϊβική, στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές μαζεύει πολύ κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να βγάλεις μια καλή φωτογραφία καθώς όλοι προσπαθούν να αλληλεπιδράσουν με τα φλαμίνγκο.

φλαμίνγκο

 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button