ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σε αυτό το πάρκο στην Ιαπωνία μπορείς να κοιμηθείς «στον αέρα»

«Δοκιμάστε να κοιμηθείτε στον αέρα» είναι το μότο για όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία σε ένα πάρκο περιπέτειας στην Ιαπωνία.

Στο Tree Picnic Adventure Ikeda στο Fukui της Ιαπωνίας, οι επισκέπτες μπορούν να κατασκηνώσουν σε μια σκηνή που σχεδόν κρέμεται στον αέρα καθώς στηρίζεται σε δέντρα.

Δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, αφού η σκηνή του δέντρου απέχει μόνο τέσσερα μέτρα (13 πόδια) από το έδαφος, αναφέρει το Time Out Tokyo.Σε κάθε περίπτωση η θέα του δάσους στο πάρκο όλες τις ώρες της ημέρας είναι εκπληκτική. Ο ύπνος στη σκηνή κοστίζει περίπου 150 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button