Σε λειτουργία η γραμμή 1520 για καταναλωτές & επιχειρήσεις

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Σε 24ωρη βάση λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1520 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός κ. Νίκος Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης , γνωστοποιούν συνεχώς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ ότι:

Το 1520 της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έχει ενεργοποιηθεί σε 24ωρη βάση για καταναλωτές & επιχειρήσεις, παρέχοντας επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID-19. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα της αγοράς.

 

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης αναφέρει:

Σε χρόνο ρεκόρ, στήθηκε η γραμμή 1520, όπου μπορούν να τηλεφωνούν οι επαγγελματίες και να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα τους, π.χ. ποια πρέπει να είναι ανοικτά ή κλειστά. Η γραμμή λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Στην ίδια γραμμή, στο 1520, θα μπορούν να γίνονται και καταγγελίες.”

Η Κυβέρνηση με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εργάζονται προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα  φαινόμενα αισχροκέρδειας εν μέσω πανδημίας λόγω κορωνοϊού, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι τα διοικητικά πρόστιμα αναλόγως την περίπτωση ξεκινούν από 1.000 ευρώ και  φθάσουν το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης σε δηλώσεις του αναφέρει:

«Τα πρόστιμα για την αισχροκέρδεια θα είναι πολύ αυστηρά. Οι κυρώσεις θα είναι και ποινικές. Τα συνεργεία είναι έξω και παρακολουθούν. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι λίγα τα κρούσματα αισχροκέρδειας. Θα είμαστε αμείλικτοι σε όσους πάνε να αισχροκερδίσουν. Τα πρόστιμα θα είναι υψηλά και παραδειγματικά.»

«Θέλουμε να γνωρίζουν, όσοι πιθανόν σκεφτούν να αισχροκερδίσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το έθνος, που ενωμένο παλεύει να νικήσει την πανδημία, ότι θα είμαστε αμείλικτοι με βαρύτατες ποινές και κυρώσεις. Παρακολουθούμε όλα τα αποθέματα και ας μην το διανοηθούν.»

https://www.facebook.com/NikosPapathanasisgr/posts/694725714398200

 

Η γραμμή 1520 λειτουργούσε ως Γραμμή Καταναλωτή από την Γραμματεία Προστασίας Καταναλωτή.

www.nikospapathanasis.gr

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -