Σεπόλια: Τα γήπεδα μπάσκετ «μεταμορφώνονται» προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.
Ανακατασκευάζονται τα δύο γήπεδα μπάσκετ, όπου πρόσφατα φιλοξενήθηκαν τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας της Disney για τον «Greek Freak». 

Το Αθλητικό Κέντρο Σεπολίων, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον «Τρίτωνα Σεπολίων», αποκτά ξανά ζωή.

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου (ΟΠΑΝΔΑ), με την συνεργασία και την στήριξη της Disney, «μεταμορφώνουν» τα δύο γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων, στα οποία πρόσφατα φιλοξενήθηκαν και τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας με θέμα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του «Greek Freak».
Τα παλιά γήπεδα με τις τέσσερις μπασκέτες και το τσιμεντένιο παρκέ, στο οποίο ο Έλληνας μπασκετμπολίστας έβαλε τα πρώτα του καλάθια, ανακαινίζονται ριζικά και αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλες υποδομές, ώστε να εμπνεύσουν κι άλλους νέους να πιστέψουν στο όνειρο τους, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα δύο γήπεδα μπάσκετ των Σεπολίων, ελέγχθηκαν και συντηρήθηκαν οι τέσσερις μπασκέτες, τοποθετήθηκε νέο ασφαλές τερέν με διαγραμμίσεις, αντικαταστάθηκε η περίφραξη, ενώ επιστρέφει επίσης ο street artist same84 με ένα ολοκαίνουργιο mural του πρωταθλητή του ΝΒΑ.
Τέλος, έγινε ανάπλαση στην παιδική χαρά του Αθλητικού Κέντρου, όπου τοποθετήθηκε νέα περίφραξη, παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων, ενώ απομακρύνθηκε ένας παλιός οικίσκος και στη θέση του τοποθετήθηκε δάπεδο ασφαλείας και πιστοποιημένο, σύγχρονο όργανο παιδικής χαράς.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -