ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Share the Love από τη l’artigiano για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η lartigiano στήριξε το αξιόλογο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας με την πολύτιμη συμβολή του καταναλωτικού κοινού, 3.000€, μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share the Love”!

Η ενέργεια Share the Love”, που ξεκίνησε αρχές Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε τέλος Ιανουαρίου, είχε ως στόχο να μοιράσει αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά του Οργανισμού, μέσω της πολύτιμης συμβολής του καταναλωτικού κοινού. Η lartigiano, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την  όμορφη αυτή δράση, προσέφερε στα παιδιά που φιλοξενούνται σε ένα από τα Σπίτια του Οργανισμού το βραδινό τους γεύμα, σκορπίζοντας στιγμές χαράς!

Η πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια μας σειράς ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει συστηματικά η lartigiano, θέλοντας να χαρίσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία σε όσους έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

 

Λίγα λόγια για τη l’artigiano:

Η lartigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 21 καταστήματα.

 


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button