ΖΩΑ

Σκύλος έσωσε γάτα που ήταν κλεισμένη σε ψυγειάκι μέσα σε σακούλα

Ένας σκύλος βοήθησε στην διάσωση γάτας, που κάποιος έκλεισε σε ψυγειάκι μέσα σε πλαστική σακούλα και εγκατέλειψε έξω από καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα. 

Μια γυναίκα είχε βγάλει βόλτα το χάσκι της, Κόντα, όταν ο σκύλος άρχισε να την τραβάει προς το μέρος από ένα κόκκινο φορητό ψυγειάκι, που βρισκόταν μέσα σε μια πλαστική σακούλα. Μην μπορώντας να σταματήσει την Κόντα από το να μυρίζει την σακούλα, αποφάσισε να την ανοίξει. Προς έκπληξή της, η σακούλα περιείχε μια μαύρη γάτα- και ήταν ζωντανή.

Ο Τέριν Τζόουνς, εκπρόσωπος του καταφυγίου Fearless Kitty Rescue είπε ότι δεν ήταν καθόλου δροσερά μες στο ψυγειάκι, καθώς βρισκόταν εκτεθειμένο σε θερμοκρασία 41 βαθμών λόγω του καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την περιοχή. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστό πόσο διάστημα ήταν η γάτα, που ονόμασαν, Τζούλιαν, μες στο ψυγειάκι. Όπως εξήγησε, είναι καλά στην υγεία της αλλά ίσως χρειαστεί ακρωτηριασμό της ουράς της λόγω ενός όγκου, που έχει εκεί.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button