ΜΟΥΣΙΚΗ

«ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»: Μια συναυλία για τα αδέσποτα στο Πεδίον του Άρεως

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου η καλλιτεχνική ομάδα «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» συστήνεται με την πρώτη της μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματοποιείται στο Πεδίον του Άρεως υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και σε συνεργασία με την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

Στόχος της ομάδας είναι να δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και να κυκλοφορήσει ένα CD με το όνομα της, που το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του θα στηρίξει τους σκοπούς της Ομοσπονδίας και θα ανακουφίσει τα αδέσποτα του τόπου της.Στη συναυλία η Ιωάννα Εμμανουήλ με τη συμμετοχή της Ρεγγίνας Αποστολάκου στο τραγούδι και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στα πλήκτρα καθώς και με τη Νεανική Χορωδία Αθηναϊκού Ωδείου, θα ερμηνεύσουν κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών, με τους στίχους των τραγουδιών στην πλειονότητα τους να παραπέμπουν στα ζώα συντροφιάς, ενώ θα ακουστούν, σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση, τραγούδια από την αναμενόμενη δισκογραφική δουλειά, «ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ», σε συνθέσεις των Γιώργου Κωνσταντινίδη και Ιωάννας Εμμανουήλ πάνω σε στίχους της Γιόλας Αργυροπούλου, με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να υπογράφει και την ενορχήστρωση των τραγουδιών και την Ιωάννα Εμμανουήλ να τα ερμηνεύει, τα οποία αναφέρονται σε πραγματικές ιστορίες του δρόμου.Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης την οποία παρουσιάζει εθελοντικά η ηθοποιός και ιδρύτρια της Γαϊδουροχώρας Τατιάνα Παπαμόσχου θα πραγματοποιηθεί Bazar βιβλίων ανάλογης θεματολογίας από τις εκδόσεις Άπαρσις ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν δωρεές για τα αδέσποτα καθώς και να ενημερωθούν από μέλη της Π.Φ.Π.Ο για τις υποχρεώσεις του υπεύθυνου κηδεμόνα αλλά και τις αλλαγές που έφερε ο Νέος Νόμος για τα Ζώα Συντροφιάς.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου, Έναρξη: 18.30 / ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Υπαίθριος χώρος του Πεδίου του Άρεως – Είσοδος

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button