ΜΟΥΣΙΚΗ

Spotify: Προτείνει πλέον εικονικές συναυλίες στους συνδρομητές του

Το Spotify ενημερώνει πλέον τους χρήστες της για συναυλίες εξ αποστάσεως και άλλα εικονικά μουσικά event στον κυβερνοχώρο, κλείνοντας συνεργασίες με διοργανωτές τέτοιων εκδηλώσεων που φιλοξενούν μουσικούς, των οποίων η δισκογραφία περιλαμβάνεται στις βάσεις δεδομένων της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν όσα συμβαίνουν μέσα από την εφαρμογή για κινητά και υπολογιστές.

Αν και η πλατφόρμα δεν πουλά εισιτήρια, συστήνει μουσικά event στους χρήστες της ανάλογα με την τοποθεσία τους και τις μουσικές προτιμήσεις τους. Παράλληλα δίνει πρόσβαση σε λίστες με συναυλίες άλλων πλατφορμών με τις οποίες συνεργάζεται, όπως οι StageIt, Mandolin, NoCap, και nugs.net.Σύμφωνα μάλιστα δημοσίευμα του Input, ανάλογα με την χώρα, κάποιοι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν εικονικά event σε ειδικό tap συναυλιών “Concerts”, και να ενημερωθούν για τους καλλιτέχνες που κάνουν κάποια «ηλεκτρονική περιοδεία».

Tην ίδια στιγμή, το μοντέλο ανταμοιβής της πλατφόρμας προς τους καλλιτέχνες βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων μουσικών, που δηλώνουν ότι πληρώνονται με 0,00038 δολάρια ανά stream.

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button