ΜΟΥΣΙΚΗ

Σταμάτης Γονίδης και Ιουλία Καλλιμάνη υμνούν τη γυναίκα σε ένα ντουέτο-έκπληξη

Viral το νέο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη με την Ιουλία Καλλιμάνη που υμνεί την γυναίκα

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί το τρίτο του παιδί, το τρίτο του κορίτσι για την ακρίβεια, ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει ένα τραγούδι που τιμά την γυναίκα και της το αφιερώνει.

Ένα τραγούδι-ύμνος για το γυναικείο φύλο, το οποίο ο καταξιωμένος τραγουδιστής ερμηνεύει μαζί με την ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία ξεχωρίζει για την αισθαντική φωνή της και την ιδιαίτερη χροιά της.

Σε αυτό το ντουέτο της χρονιάς ο Σταμάτης μιλάει σε εκείνη, σε σένα, αλλά και σε όλες όσες τον αγαπούν και τον ακολουθούν πιστά μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Οι στίχοι δίνουν την πρέπουσα σημασία, αλλά και τη θέση που πρέπει να έχει η γυναίκα στα μάτια ενός άντρα, ενώ η μουσική έρχεται να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο ντουέτο.

Τη σκηνοθεσία του videoclip ανέλαβε ένας από τους γκουρού του είδους, ο Γιώργος Γκάβαλος, που με σεβασμό στη μουσική και τους στίχους, οπτικοποίησε ανάλογα και το τραγούδι.

Viral!!!

Το video clip «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ» ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις είκοσι μέρες!

Το ζεϊμπέκικο που έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης και ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με την ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, αλλά και στην 3η θέση στις γενικές τάσεις του YouTube.

Το ντουέτο-ύμνος στην γυναίκα που κυκλοφορεί από την Sonar Music, ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου για ένα γνήσιο λαϊκό τραγούδι που «γεννήθηκε» από έναν εξίσου γνήσιο και ροκ καλλιτέχνη, λέξεις που χαρακτηρίζουν απόλυτα τον μοναδικό Σταμάτη Γονίδη.

«Γυναίκα είναι», λοιπόν. Είναι εδώ και κυκλοφορεί από τη Sonar Music!

Ακούστε το:

 

Credits

Τίτλος: «Γυναίκα είναι»

Ερμηνεία: Σταμάτης Γονίδης-Ιουλία Καλλιμάνη

Μουσική-στίχοι: Σταμάτης Γονίδης

Ενορχήστρωση-παραγωγή: Ανδρέας Γιατράκος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκάβαλος View Studio

Σταμάτης Γονίδης και Ιουλία Καλλιμάνη υμνούν τη γυναίκα σε ένα ντουέτο-έκπληξη

 

Διαβάστε ακόμη:

Πατέρας ξανά ο Σταμάτης Γονίδης! Πρόσφατα έγινε και παππούς!!!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button