Στη λίστα γερμανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου η Θεσσαλονίκη ως πόλη του μήνα του μέλιτος

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στους διεθνείς προορισμούς με τα ιδανικά ταξίδια του μέλιτος πρόκειται να εντάξει τη Θεσσαλονίκη ταξιδιωτικό πρακτορείο από τη Γερμανία, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το πρακτορείο Atambo Tours, και η συμφωνία επήλθε με αφορμή ταξίδι εξοικείωσης που διοργάνωσε ο οργανισμός με το γραφείο εξωτερικού Γερμανίας για την ιδιοκτήτρια και δύο στελέχη του πρακτορείου.

Τα στελέχη του πρακτορείου πραγματοποίησαν το συγκεκριμένο ταξίδι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και δοκίμασαν διάφορες γεύσεις σε εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία στο Καπάνι και τη Στοά Μοδιάνο.

Σημειώνεται ότι κύριο χαρακτηριστικό των προσφερόμενων ταξιδιών που διοργανώνει το Atambo Tours είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις ξεχωριστές επιθυμίες των πελατών και επομένως στην εξατομικευμένη διοργάνωση του ταξιδιού.

Διοργανώνονται επίσης ταξίδια με έμφαση στον πολιτισμό, ταξίδια για ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την περιπέτεια και ταξίδια για ανθρώπους που αναζητούν την ξεκούραση με πολυτέλεια.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -