Στην Ερμού Ν. Παπαθανάσης – Γ. Πατούλης – Γ. Χατζηθεοδοσίου – Γ. Καββαθάς

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Με αφορμή την επαναλειτουργία της αγοράς ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς διένειμαν υγειονομικό υλικό προστασίας, σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας.

Παπαθανάσης

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου η οποία υλοποιείται , στο πλαίσιο σχετικής Δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα συνομίλησαν με καταστηματάρχες αλλά και καταναλωτές σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και την πιστή και αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σε όλες τις επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν από σήμερα.

Παπαθανάσης

Ν. Παπαθανάσης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει με μέτρα τις θέσεις εργασίας και του επαγγελματίες

« Επισκεφτήκαμε σήμερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας για να μιλήσουμε από κοντά με εργαζόμενους και επαγγελματίες την πρώτη μέρα αναπροσαρμογής της αγοράς. Όλα βαίνουν ομαλά, οι επιχειρηματίες τηρούν τα μέτρα και στέκονται σύμμαχοι στην συλλογική προσπάθεια στήριξης της αγοράς. Είμαστε σίγουροι ότι με τα εμβόλια, τα τεστ αυτοδιάγνωσης, τα rapid τεστ και την συνυπευθυνότητα όλων, σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει με μέτρα τις θέσεις εργασίας και του επαγγελματίες».

Γ. Πατούλης: Η περίοδος είναι δύσκολη, αλλά επανερχόμαστε στην κανονικότητα

«Η εντύπωση που σχημάτισα σήμερα, πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου, είναι ότι όλα τα εμπορικά καταστήματα έχουν ήδη προσαρμοστεί στη λογική: “Ανοίξαμε, περιμένουμε τον πολίτη αλλά και τον προστατεύουμε”. Τώρα που άνοιξε η αγορά, είναι πολύ βασικό να κάνουμε όλα όσα πρέπει, προκειμένου να τα διατηρήσουμε ανοιχτά όλα τα μαγαζιά. Είμαστε ακόμα  σε μία πολύ δύσκολη περίοδο σε ότι αφορά την πανδημία, με τα νοσοκομεία μας να υφίστανται ιδιαίτερη πίεση. Δεν έχουμε τελειώσει αλλά πρέπει σταδιακά να ανοίγουν δραστηριότητες προκειμένου να επανερχόμαστε σιγά-σιγά σε μία κανονικότητα. Αυτό χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή και επαγρύπνηση απ΄όλους μας, σχετικά με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να τηρούμε. Θέλω να συγχαρώ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο και τον Πρόεδρο του Γ. Χατζηθεοδοσίου, με τον οποίο είμαστε σε αγαστή συνεργασία, για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει με στόχο τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου. Σ΄αυτό το πλαίσιο ήταν και η σημερινή πρωτοβουλία να μοιράσουμε υγειονομικό υλικό προστασίας στα καταστήματα. Ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε με στοχευμένες δράσεις να είμαστε κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο της Αττικής. Λίγο ακόμα μας έμεινε και σύντομα, είμαι βέβαιος, πως θα βγούμε από το τούνελ».

Παπαθανάσης

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Με τη στήριξη όλων η αγορά μπορεί να παραμείνει ανοιχτή

Σε δηλώσεις του από την Ερμού, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, καλώντας όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας προκειμένου οι αγορές να γίνονται με ασφάλεια, αλλά και τους καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις μετακινήσεις. «Με τη στήριξη όλων η αγορά μπορεί να παραμείνει ανοιχτή», τόνισε ο πρόεδρος.

«Είμαστε εδώ την πρώτη ημέρα ανοίγματος των καταστημάτων για να πούμε σε όλους ότι οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Προτρέπουμε επίσης τους καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς τους γιατί έτσι αποφεύγονται οι μετακινήσεις. Δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά είναι μια αρχή και θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Με τη στήριξη όλων μπορούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, να παραμείνει δηλαδή ανοιχτή η αγορά».

Παπαθανάσης

Από τη Διοίκηση του Ε.Ε.Α. παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, ο Υπεύθυνος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων και Σχέσεων με Κοινωνικούς Φορείς κ. Γιώργος Καββαθάς (και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ), και το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. και Πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -