ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Κρήτη η πρώτη εκκλησία – εμβολιαστικό κέντρο

Ο ιερός ναός της Παναγίας Αρχανών στην Κρήτη γίνεται η πρώτη εκκλησία που μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, μετά από πρωτοβουλία της Ενορίας του Αγίου Αγίου Νικολάου Αρχανών, στην οποία ανήκει η εκκλησία, μικτό κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Αχαρνών Αστερουσίων, θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στον χώρο του ναού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 π.μ εως 2 μ.μ. 

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, ο εφημέριος Ανδρέας Καλιοντζάκης, δήλωσε πως αυτό γίνεται προκειμένου να πειστούν «όσοι έχουν μπερδέψει τη θεολογία με την επιστήμη».

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button