Στις 18 Οκτωβρίου η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για το Πεκίνο 2022

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2022 και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία στις 18 Οκτωβρίου.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία της Covid-19, η τελετή αφής θα πραγματοποιηθεί με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί από λίγους λαμπαδηδρόμους στην Αρχαία Ολυμπία και μετά θα ταξιδέψει για την Αθήνα. Την επόμενη ημέρα, 19 Οκτωβρίου, σε τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα παραδοθεί στην αποστολή της Οργανωτικής Επιτροπής του Πεκίνου.

Οι δύο τελετές στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κοινού και θα τις παρακολουθήσουν μόνο διαπιστευμένα άτομα λόγω κορωνοϊού. Οι λεπτομέρειες διαπίστευσης των ΜΜΕ θα ανακοινωθούν σύντομα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -