Στο Άλμα Ζωής τα έσοδα από τα νυφικά των BRIDAL LOFT και FEDRA

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Το Bridal Loft Athens στηρίζει το Άλμα Ζωής! Ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με κύριο μήνυμα την ενημέρωση για την έγκαιρη διάγνωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας τους.

Άλμα Ζωής

Η πρόσφατη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έδειξε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου, προσβάλλοντας 2,1 εκ. γυναίκες κάθε χρόνο.

Η έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε νυφικά και φορέματα σε pink & white αποχρώσεις, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τα οποία φορέθηκαν από αναγνωρίσιμες Ελληνίδες .

Στόχος μας, η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Για τον λόγο αυτό στηρίζουμε τον σύλλογο Άλμα Ζωής και διαθέτουμε τα έσοδα από τις πωλήσεις των νυφικών αυτών καθώς και μέρος των πωλήσεων από τα νυφικά, βραδινά φορέματά(ως 31 Δεκεμβρίου) και άλλων προϊόντων όπως το συλλεκτικό σαπούνι  από τις συλλογές BRIDAL LOFT και FEDRA στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Πράξη ευαισθησίας και αγάπης για όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Είναι υποχρέωση μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για χάρη όσων μας αγαπούν.

Για τους σκοπούς της φετινής μας καμπάνιας ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαρία Σολωμού, την κ. Ντορέττα Παπαδημητρίου, την κ. Κατερίνα Θεοχάρη και την κ. Ελένη Καρακάση, Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον φωτογράφο Παναγιώτη Γιαννακόπουλο.

Τα νυφικά μας θα τα βρείτε στα καταστήματα μας BRIDAL LOFT, Μητροπόλεως 62 ,Σύνταγμα και FEDRA, Παύλου Φύσσα 26 , Κερατσίνι καθώς και στα sites www.bridalloft.gr και www.fedra.gr

Δείτε το: almazois.gr

Άλμα Ζωής

Άλμα Ζωής

Άλμα Ζωής Άλμα Ζωής

Backstage με την makeup artist Κατερίνα Σαραντοπούλου:

Στο Άλμα Ζωής

Στο Άλμα Ζωής

Στο Άλμα Ζωής

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -