ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ο Β. Κοντοζαμάνης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης έφτασε μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο (09.30) ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος θα προεδρεύσει στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο με τους διοικητές των νοσοκομείων.

Ρεπορτάζ στο grtimes.gr: Στράτος Λούβαρης

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ Νίκος Παπαευσταθίου. Λίγο πριν τις 10 έφτασε ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης και η υποδιοικήτρια της 3ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση στο γραφείο της διοίκησης.

Ο ερχομός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και η συνάντηση που βρίσκεται σε εξέλιξη, πραγματοποιείται την ώρα που τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης πιέζονται ασφυκτικά και τα κρούσματα είναι σε ιδιαίτερα αυξημένο επίπεδο με τον νομό να δοκιμάζεται ξανά

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ grtimes.gr


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button