ΜΟΥΣΙΚΗ

Στο σπίτι με το MEGA – To κορυφαίο Best Of με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες απόψε στις 23:00

Απόψε Παρασκευή στις 11 το βράδυ στο MEGA αγαπημένα τραγούδια που ακούστηκαν στις μουσικές εκπομπές «Μένουμε Σπίτι».

Ξεκίνησε ως ανάγκη να μείνουμε μέσα, να ξεχάσουμε την καραντίνα, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία μας. Ξεκίνησε με τον Αντώνη Ρέμο σ’ εκείνη την μοναδική, την εκπληκτική συναυλία στο Mega όπου χιλιάδες Έλληνες εν μέσω καραντίνας, τραγούδησαν μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και τους φίλους του.

Κι έκτοτε οι Παρασκευές μας απέκτησαν χρώμα, κέφι, διασκέδαση. Από τον Απρίλιο και μετά κάθε Παρασκευή στο MEGA αγαπημένοι τραγουδιστές δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, μας θυμίζουν παλιά αγαπημένα τραγούδια τους, αποκαλύπτουν τις νέες τους δουλειές.

Αντώνης Ρέμος, Αννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, Μέλισσες, Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πυξ Λαξ, μας συντρόφευσαν όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Αλλά και μετά, η αγάπη έγινε συνήθεια και οι τηλεθεατές επέλεγαν να παρακολουθούν τις μοναδικές μουσικές εκπομπές κάθε Παρασκευή βράδυ.

Τώρα, λοιπόν, το Mega, έφτιαξε τις καλύτερες στιγμές από αυτές τις εκπομπές και σας τις προσφέρει σε ένα εκπληκτικό best of.

Μη χάσετε την εκπομπή απόψε στις 11 το βράδυ «Στο Σπίτι με το Mega – Best Of».

Ξανά τα αγαπημένα τραγούδια και οι μελωδίες με τις οποίες συγκινηθήκαμε, χαρήκαμε και χορέψαμε.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close