ΜΟΥΣΙΚΗ

Stranger EP – Ένα νέο τραγούδι από τη Shaya

Η εκρηκτική Shaya επιστρέφει εντελώς διαφορετική με ένα ανατρεπτικό και πάρα πολύ όμορφο τραγούδι το «Stranger» EP με τη μουσική ταυτότητα του V-Sag, και σε στίχους Christopher Wortley & Shaya.

Μια νέα πρόταση για τα Ελληνικά δεδομένα…

Η κυκλοφορία αναμένεται με το relaunch της θρυλικής δισκογραφικής εταιρείας Swift Records, συνοδευόμενη με ρεμίξ από τον παγκόσμια επιτυχημένο μουσικό παραγωγό, DJ και ιδιοκτήτη της, G.Pal, όπου έχει εμφανιστεί και συνεργαστεί με παραγωγούς και εταιρείες όπως οι Deep Dish, Global Underground και Yoshitoshi τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο V-Sag είναι γνωστός μουσικός παραγωγός εντός και εκτός συνόρων, μάλιστα μία πρόσφατη επιτυχία του είναι το «Lonely» όπου ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 3 μήνες στο Youtube και σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το βίντεο κλίπ είναι πρωτότυπο, πρωτοποριακό, έχει μαγνητοσκοπηθεί αποκλειστικά σε iPhone, (την τράβηξε μάλιστα με το κινητό της τηλέφωνο ο γιός της, ο Ιάσωνας, και κάτι αντίστοιχο στην χώρα μας γίνεται για πρώτη φορά) σε καθηλώνει με την άκρως ανατρεπτική εμφάνιση της Shaya, σε συνδυασμό με την υπέροχη ιστορία που διηγούνται οι στίχοι του τραγουδιού. Με τη σκηνοθεσία, επεξεργασία και σχεδιασμό αποκλειστικά από τον V-Sag και τη Shaya, η μελωδία σε συνδυασμό με το επιβλητικό βίντεο κλιπ θα σας εντυπωσιάσει και θα το λατρέψετε…

Απολαύστε το..

Δείτε το βίντεο:

Το Stranger EP είναι διαθέσιμο σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από τις 21/01/21, στο YouTube σε ανάλυση 4Κ, σε ήχο που αγγίζει τον αναλογικό στo TIDAL Master, καθώς και σε συλλεκτικό βινύλιο το επερχόμενο διάστημα.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Get Connected with Swift Records

Creative Director: V-Sag
Directed and edited by V-Sag
Shot on iPhone by Shaya
Photography, Styling by Shaya
Camera Assistance by Jason Papantoni
Music by V-Sag & Shaya
Lyrics by Shaya Hansen & Christopher Wortley
Arranged, Produced & Mixed by V-Sag
Mastered by G.Pal @ Utopia Music Conception

 


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button