ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Πυροσβέστης διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ το σπίτι του σε Νοσηλευτικό ή Ιατρικό προσωπικό της Αττικής

ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ

Μέσα σε περιόδους κρίσης, πάντα υπάρχουν όμορφες και ανθρώπινες ενέργειες από ανθρώπους που λειτουργούν αλτρουιστικά, όπως ένας Συριανός πυροσβέστης…

Σε μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων προχώρησε ο Συριανός πυροσβέστης Γιάννης Βουτσίνος, οποίος δημοσιοποίησε στο προσωπικό του προφίλ, ότι είναι πρόθυμος να διαθέσει το σπίτι του στην Αθήνα για να βοηθήσει Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό της Αττικής, το οποίο θέλει να αποφύγει την επαφή με τους οικείους του εφόσον ανήκει κάποιος από αυτούς σε ευπαθή ομάδα.

Ο Γιάννης Βουτσίνος Πυροσβέστης στο Επάγγελμα, είναι μόνιμος κάτοικος Σύρου, πρόεδρος της Κοινότητας του Γαλησσά και προτείνει και σε άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι νοικιάζουν σπίτια και δωμάτια να προβούν στην ίδια κίνηση.

Διαβάστε τι έγραψε ο Γιάννης στο προσωπικό του προφίλ στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αλληλεγγύης  δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Διατίθεται #διαμερισμα στο κέντρο της Αθήνας #ΔΩΡΕΑΝ προς το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Αττικής που θέλει να αποφύγει την επαφή με τους οικείους του εφόσον ανήκει κάποιος από αυτούς σε ευπαθή ομάδα για το επόμενο διάστημα. Πληροφορίες σε μήνυμα. ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. Σε αυτή την μάχη δεν μπορώ να απέχω. Θα είμαστε όλοι παρών. Η ΕΛΛΑΔΑ θα τα καταφέρει. Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί με τους Γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας.🙏🙏🙏 #Menoume_Spiti

Αυτό σημαίνει αλτρουισμός, πόσο όμορφη και ξεχασμένη λέξη…!

Σχετικά άρθρα

Back to top button