ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σύρος: Χορηγία η συντήρηση του Θεάτρου Απόλλων και του Βιομηχανικού Μουσείου

Την προμήθεια υλικών χρωματισμού και συντήρησης, υψηλής ποιότητας και αντοχής, και στην κάλυψη του κόστους των εργασιών για τον χρωματισμό και τη συντήρηση των εξωτερικών κουφωμάτων του Θεάτρου Απόλλων, το οποίο φέτος κλείνει είκοσι (20) χρόνια επαναλειτουργίας από την ανακαίνισή του στην αρχική του μορφή, και του Βιομηχανικού Μουσείου, το οποίο ομοίως κλείνει είκοσι (20) χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή του, εξασφάλισε ο Δήμος Σύρου.

Θέατρο Απόλλων

Στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για τη συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση των ιστορικών και εμβληματικών δημοτικών κτιρίων της Σύρου, με στόχο τη διαφύλαξη της ταυτότητας του νησιού και την ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού μας προϊόντος, ο Δήμος Σύρου–Ερμούπολης εξασφάλισε δύο πολύ σημαντικές χορηγίες, μετά από ενέργειες της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Αλίκης Λεονταρίτη.

Βιομηχανικό Μουσείο

Για την ευγενική προσφορά των υλικών χρωματισμού, ευχαριστούμε εγκάρδια την εταιρεία Drapa Chemie, τα προϊόντα της οποίας, για σαράντα (40) και πλέον χρόνια, έχουν γίνει συνώνυμο της ποιοτικής και ενδεδειγμένης λύσης, με εφαρμογές σε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα υψηλών απαιτήσεων, όπως στο Αττικό Μετρό, στο νέο Μουσείο Ακρόπολης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, στο Μουσείο Μπενάκη κ.ά. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Ι. & Κ. Ρούσσος ΟΕ «ΖΑΝΝΙΚΟΣ», αντιπρόσωπο της εταιρείας Drapa Chemie στη Σύρο, για την άριστη συνεργασία. 

Για τη γενναιόδωρη κάλυψη του κόστους των εργασιών χρωματισμού των εξωτερικών κουφωμάτων ιστορικού μας Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ, ευχαριστούμε εγκάρδια την εταιρεία ONEX NEORION SHIPYARDS SA, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πάνο Ξενοκώστα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Βασίλειο Σαββίδη, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα μας, στηρίζοντας τις προσπάθειές μας για τη διαφύλαξη και προβολή του πολιτισμού μας.

Τονίζουμε, τέλος, ότι οι συγκεκριμένες χορηγίες αποτελούν ουσιαστική και πολύτιμη αρωγή για τη διάσωση των θησαυρών που έχουμε κληρονομήσει, και συγκεκριμένα για το απαράμιλλης ομορφιάς ιστορικό Θέατρο «Απόλλων», σήμα κατατεθέν του ένδοξου καλλιτεχνικού παρελθόντος της Σύρου, και το Βιομηχανικό Μουσείο, που διαγράφει ιδιαίτερη πορεία ως πυρήνας του Τεχνικού Πολιτισμού της Ερμούπολης και ως ένας από τους σημαντικότερους επισκέψιμους χώρους της Σύρου.

Δείτε ακόμη:

Η άγνωστη Ιστορία της «έξυπνης» Μουσικής Εξέδρας της Σύρου και η Φιλαρμονική του Δήμου

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Εκδόσεις Καστανιώτη: διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά,εφήβους,νέους

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button