”Συζώ”: Οι Οινούσσες απέκτησαν τη δική τους Φιλοζωική Ομάδα!

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Μετά από αγωνία ετών κάποιων κατοίκων του ακριτικού αυτού νησιού για την τύχη των αδέσποτων αλλά και όλων των ζώων που διαβιούν στον τόπο τους, οι Οινούσσες απέκτησαν τη δική τους Φιλοζωική Ομάδα, την ‘Συζώ!

Οι Οινούσσες ή αλλιώς Αιγνούσα, ένα μικρό νησάκι στην άκρη του Αιγαίου, ανάμεσα στη Χίο και στην Τουρκία, δείχνει έμπρακτα πλέον το “Σ ΑΓΑΠΩ” στα ζώα.

Οινούσσες Φιλοζωική Ομάδα Οινουσσών ''Συζώ''

Η Φιλοζωική Ομάδα Οινουσσών ”Συζώ” συστάθηκε από μια ομάδα Οινουσσιωτών με σκοπό την ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης στο νησί και με απώτερο στόχο: σύντομα να μην υπάρχει κανένα αδέσποτο στις Οινούσσες και όλα τα δεσποζόμενα ζώα να διαβούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες απολαμβάνοντας το δικαίωμα τους στη ζωή.

Πλέον κι εκεί τα αδέσποτα έχουν φωνή και οι εθελοντές ήδη έχουν περιθάλψει αρκετά ζώα! Γι αυτό χρειάζεται όλοι, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, να στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτήν την ομάδα.

Είναι ανεπίτρεπτο στις μέρες να υποφέρουν τα ζώα και να βλέπουμε εικόνες εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων. Όλοι έχουμε ευθύνη και υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα πλάσματα.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου- Chios animal welfare society πρόσφερε την ένθερμη συμπαράσταση του στην Φιλοζωική Ομάδα Οινουσσών ”Συζώ’ και την οικονομική υποστήριξη που χρειάστηκε στο ξεκίνημα της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Κατιανα Χούλη για τις συμβουλές και την έμπρακτη βοήθεια της.

Η αγάπη για τα ζώα μας κάνει όλους μια μεγάλη ομάδα.

Για ενημέρωση, καταγγελίες, στήριξη της ομάδας, κλπ. καλείτε στο 6980322367
Η ανωνυμία όλων θα διασφαλιστεί.
Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την ομάδα στο FACEBOOK : Φιλοζωική Ομάδα Οινουσσών ”Συζώ” 

Η κακοποίηση και παραμέληση ζώων πρέπει να σταματήσει!!!

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -