Τα γλυκά 13 χρόνια των Ζαχαροπλαστείων Παλόγλου

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Η εταιρία «Παλόγλου» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της Ζαχαροπλαστικής από το 2007. Μια οικογενειακή εταιρία που 13 γλυκά χρόνια ως τώρα συνεχίζει να μεγαλώνει με σοκολάτα, ζάχαρη, σιρόπι, παγωτά!

Γράφει η Χρύσα Σαραντοπούλου

Η εταιρία διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στον χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Δίνοντας έμφαση στην πρωτοπορία και ανακαλύπτοντας μυστικά της πρόσμειξης αγνών υλικών και γεύσεων.

Fraisier
Μιλφέιγ

Σήμερα έχει καταφέρει και έχει μια σειρά καταστημάτων έχοντας ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Παλόγλου Ζαχαροπλαστεία:

  • 1. Γρ. Λαμπράκη 98-100, Πειραιάς – 2104127288
  • 2. Λεωφ. Χατζηκυριάκου 6, Πειραιάς – 2104288066
  • 3. Κων/νου Παλαιολόγου 68, Παλαιό Φάληρο – 2109419010
  • 4. Αγίας Σοφίας 111, Νέα Σμύρνη – 2109314731
  • https://www.facebook.com/PaloglouZacharoplasteia/
Γλυκό του ταψιού – μία εκ των σπεσιαλιτέ των Ζαχαροπλαστείων Παλόγλου

Το όραμα των Ζαχαροπλαστείων Παλόγλου είναι να παραμείνουν πρωτοπόρα στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων ζαχαροπλαστικής και να είναι η πρώτη επιλογή των καταναλωτών.

Βασική επιδίωξή τους είναι οι γεύσεις, η φρεσκάδα, οι παραδοσιακές συνταγές, τα αγνά υλικά, η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων αλλά και η καθημερινή φιλική εξυπηρέτηση.

Όλα αυτά έχουν τοποθετήσει 13 χρόνια τώρα τα Ζαχαροπλαστεία Παλόγλου στις καρδιές του κόσμου!

Σιροπιαστά

Μια υγιής εταιρία που επιδιώκει να εξασφαλίζει την συνεχή και κερδοφόρα ανάπτυξη της, προσφέροντας αξία στους πελάτες και στους  συνεργάτες της. Πρωτοπόρα, οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, προάγοντας τις αξίες της ισορροπημένης διατροφής και συνεισφέροντας στην ποιότητα ζωής του κοινωνικού συνόλου. Δημιουργεί και θεμελιώνει σχέσεις εμπιστοσύνης και σωστής συνεργασίας με το προσωπικό και με τους προμηθευτές. Επίσης, οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει με τους πελάτης της βασίζονται στην άριστη ποιότητα των υλικών και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση.

παγωτά
παγωτίνια

Το όνομα Παλόγλου σημαίνει πολλά περισσότερα από προϊόντα ζαχαροπλαστικής… Σημαίνει εμπιστοσύνη, αμοιβαιότητα, συνεργασία, δέσμευση για συνεχή βελτίωση, ποικιλία προϊόντων, άψογη εξυπηρέτηση, απλότητα, ακεραιότητα, προσήλωση στον πελάτη, αξιοπιστία.

Τούρτα με ζαχαρόπαστα

Το γλυκό χαμόγελο των ανθρώπων που σε υποδέχονται στα Ζαχαροπλαστεία Παλόγλου αποτελεί μέρος μια αλυσίδας με χαμόγελα, που ξεκινούν από τους εμπνευστές – δημιουργούς της εταιρίας με Μικρασιάτικη καταγωγή, συνεχίζουν στους «καλλιτέχνες» ζαχαροπλάστες που δημιουργούν στο πεντακάθαρο και προσεγμένο περιβάλλον του εργαστηρίου που βρίσκεται πίσω από τον Άγιο Διονύση στον Πειραιά και έπειτα περνούν στα πρόσωπα που εξυπηρετούν τον κόσμο στα τέσσερα ζαχαροπλαστεία, καταλήγοντας φυσικά στα πλατιά γλυκά χαμόγελα των ευχαριστημένων πελατών!

Η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου με την ιδιοκτήτρια της εταιρίας Σέβη Παλόγλου

Δείτε το βίντεο να γλυκαθείτε:

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -