ΠΑΙΔΙ

Τα ιδιαίτερα γενέθλια του Παναγιώτη-Ραφαήλ – Ευχές από τους “βοηθούς αγάπης” ΒΙΝΤΕΟ

“Έγινε ένα θαύμα και το παιδί μας είναι καλά, κάνει τα πρώτα του βήματα με υποστήριξη” είπε ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ στο Live Tonight και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είμαι ευγνώμων για μια ζωή για όλους τους Έλληνες που βοήθησαν, δέχτηκε τεράστια αγάπη το παιδί μου” συμπλήρωσε ο πατέρας του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γιώργος Γλωσσιώτης.

Με ένα συγκινητικό βίντεο στέλνουν τις ευχές τους και οι ¨Βοηθοί Αγάπης” που από την πρώτη στιγμή με την καμπάνια για τον μικρό Ήρωα ενώθηκαν άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους και κινητοποιήθηκαν μερόνυχτα 24 ώστε να συντονίσουν την μεγάλη αγάπη του κόσμου.

Η ομάδα ¨Βοηθοί Αγάπης” δημιουργήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2019. Ονομαζόταν «Καμπάνια για τον Παναγιώτη Ραφαήλ». Ήταν η ομάδα που συντονίστηκε όλος ο κόσμος για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη. Ομάδα ανθρώπων, άγνωστοι μεταξύ μας, ενωθήκαμε, όπως όλος ο κόσμος, και συντονίσαμε αυτήν την ομάδα.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Γράφουν στην σελίδα τους στο Facebook:

Τώρα μετά από παρότρυνση του κόσμου αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα προσπαθούμε να βοηθάμε ανάλογα ή άλλα περιστατικά παιδιών που χρειάζονται βοήθεια. Πάντα με τη βοήθεια του κόσμου. Θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο κι ευελπιστούμε να έχουμε την υποστήριξή σας σε αυτό.

Η ομάδα «Βοηθοί Αγάπης» πήρε αυτό το όνομα στις 21 Δεκεμβρίου 2019. Το όνομα αυτό δεν το σκεφτήκαμε, δεν το επιλέξαμε οι διαχειριστές αλλά ένα παιδί … Εμείς σκεφτήκαμε και υλοποιήθηκε μια ωραία διαδικασία για την ανάδειξη του ονόματος. Παροτρύναμε τα μέλη να πουν στα παιδιά τους την ιστορία του Παναγιώτη-Ραφαήλ, να ζωγραφίσουν τα παιδιά και να διαλέξουν εκείνα ένα όνομα για την ομάδα μας.

Η σελίδα της οικογένειας του Παναγιώτη-Ραφαήλ ονομάζεται «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Δείτε ακόμη:

Επέστρεψε νικητής ο Παναγιώτης-Ραφαήλ και μας λέει να «Μείνουμε Σπίτι» (vid)

Επέστρεψε νικητής ο Παναγιώτης-Ραφαήλ και μας λέει να «Μείνουμε Σπίτι» (vid)

Σχετικά άρθρα

Back to top button