ΖΩΑ

Τα παιχνίδια δύο φαλαινών με σέρφερ στην Αργεντινή

Ένα drone κατέγραψε τη στιγμή που δύο φάλαινες, σε παιγνιώδη διάθεση, πλησίασαν μια σέρφερ, περνώντας λίγο από το χρόνο τους μαζί της, ανοιχτά των ακτών του Πουέρτο Μαντρίν της Αργεντινής.

«Ήταν μια υπέροχη στιγμή. Δεν ένιωσα φόβο. Ήταν ήσυχες και φιλικές. Ήταν σαν να ήρθαν για επίσκεψη», περιγράφει η σέρφερ Analia Giorgetti που είχε ανοιχτεί για SUP με φίλη της για τα γενέθλιά της.

«Ήταν από κάτω μου κι έκαναν σαν δύο περίεργα παιδιά. Έπειτα, ξαφνικά η μία από αυτές με άγγιξε. Είπα στη φίλη μου ‘Λούτσε, κοίτα, η φάλαινα με άγγιξε’. Μετά παρατηρήσαμε πως ένα drone μάς κατέγραφε», λέει η ίδια.

«Ήταν μια μαγική στιγμή, ένα προνόμιο. Ήταν σαν να με αναζητούσαν. Ήρθε και άγγιξε τη σανίδα και ήταν φανταστικό. (…) Τι όμορφο δώρο για τα γενέθλιά μου!» σημείωσε η σέρφερ.

Η τυχερή εορτάζουσα, πάντως, παραδέχεται πως η εμπειρία ήταν τόσο έντονη ώστε η αδρεναλίνη της ήταν στα ύψη ως τις 10 το βράδυ.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button