Τα παιδιά ταξιδεύουν στον κόσμο των μεγάλων δημιουργών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Δείτε επίσης

 

Σε ένα «ταξίδι με την Τέχνη και τον Λόγο», καλεί τα παιδιά ηλικίας από πέντε έως δώδεκα ετών, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Σχολή Επιστημών της Αγωγής του Δ.Π.Θ.

Συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξιδεύουμε με την Τέχνη και το Λόγο», που θα υλοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, από φοιτητές της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Δ.Π.Θ., τα παιδιά ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο των μεγάλων δημιουργών με βιωματική προσέγγιση των έργων τέχνης. Επιχειρούν να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα τους, επιλέγοντας ένα έργο κάθε φορά και «στόχος του εργαστηρίου είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα παιδιά τον κόσμο που τους περιβάλλει δημιουργώντας τον δικό τους. Για να τον εκφράσουν, χρησιμοποιούν την εικαστική γλώσσα με την οποία θα παίξουν και θα δημιουργήσουν με γραμμές, σχήματα και χρώματα, πάντα ακούγοντας μουσική…», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική πρόσκληση.

Σημειώνεται πως η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων και επίδειξη κατά την είσοδο στο χώρο self ή rapid test. Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικά στο 2551089690.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -