Τα πρώτα «έξυπνα» παγκάκια energy4smart σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Είναι τα πρώτα infokiosk – παγκάκια με ελληνικά χρώματα. Μια πρωτοπόρα σχεδιαστικά και λειτουργικά κατασκευή- πλατφόρμα για πολλές εφαρμογές, με υψηλά στάνταρ και πολλαπλές λειτουργίες.
Πρόκειται για μια καινοτομία που έρχεται να δώσει στυλ σε χώρους αναψυχής και περιπάτου συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προωθημένες λειτουργίες εξυπηρέτησης του χρήστη του, καθώς από ένα απλό παγκάκι για ξεκούραση μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπαίθριο και αξιόπιστο σημείο εργασίας.

Το πρώτο παγκοσμίως που δίνει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αμαξιδίων για ΑΜΕΑ μέσω μιας ειδικής πρίζας με κλειδί που η χρήση της θα γίνεται αποκλειστικά από αυτούς.

Αυτά τα έξυπνα «ηλιακά παγκάκια» θα τοποθετήσει ο Δήμος στις πλατείες των Δημοτικών Ενοτήτων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το προσεχές διάστημα.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Αυτά έχουν:

• 4 θέσεις φόρτισης κινητών τηλεφώνων, δυο κανονικής και δυο ταχείας φόρτισης.
• καθίσματα από εμποτισμένο ξύλο “ιρόκο”, με χώρισμα στη μέση .
• ασύρματη σύνδεση Wi-Fi internet, μέσω κάρτας sim.
• οθόνη με αισθητήρες για ενδείξεις ώρας, ημερομηνίας και θερμοκρασίας
• μεγάλη αντιβανδαλιστική οθόνη ενημέρωσης και διαφημίσεων με χρήση ασύρματης σύνδεσης
• 2 Ηχεία
• νυχτερινό φωτισμό με αισθητήρα
• Ηλεκτρολογικό πίνακα με γενικό ασφαλειοδιακόπτη, ρελέ για αποφυγή ηλεκτροπληξίας και διακοπής τροφοδοσίας, γείωση σε όλα τα μεταλλικά μέρη της κατασκευής με προδιαγραφές ΕΛΟΤ. Γείωση μέσω ράβδου 1,5 m.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή και φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή.

Και μια αντιβανδαλστική antigraffiti κατασκευή κατάλληλη για τα ελληνικά δεδομένα.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]

Η εταιρεία “energy4smart” είναι μια νεοφυής εταιρεία που σκοπό έχει να καλύψει καθημερινές ανάγκες χρησιμοποιώντας κυρίως εναλλακτικές ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με έξυπνο και πρακτικό τρόπο.
Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη κατασκευής και άλλα μοντέλα της εταιρίας, με κοινωνικό πρόσημο για κατηγορίες ατόμων με ειδικές ανάγκες.

[/box]

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -