Ταχυδρόμος επέστρεψε γράμμα 8χρονης για την Γιορτή του Πατέρα με διεύθυνση τον Παράδεισο

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Συγκλονισμένη  η μητέρα μιας 8χρονης είδε έναν ταχυδρόμο να της επιστρέφει το γράμμα, που είχε γράψει η κόρη της στον μπαμπά της, με διεύθυνση αποστολής τον παράδεισο.

Η μικρή είχε γράψει ένα γράμμα αγάπης στον μπαμπά της, που έχει πεθάνει, για την Γιορτή του Πατέρα. Το γράμμα αυτό το επέστρεψε στη μητέρα της μικρής ένας ταχυδρόμος που το εντόπισε τυχαία μέσα σε ένα ταχυδρομικό κουτί γιατί όπως είπε, φοβήθηκε ότι θα το πετάξουν.

Ο ταχυδρόμος, ο οποίος έχασε πρόσφατα τον πατέρα του, κατάφερε να εντοπίσει τη Sarah Tully μετά από έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ταχυδρόμος, που ονομάζεται Simon και αρνήθηκε να δώσει το επώνυμό του, είπε ότι βρήκε το γράμμα μέσα σε ένα ταχυδρομικό κουτί στο Braunstone ενώ εργαζόταν υπερωρίες σε μια διαδρομή που συνήθως δεν καλύπτει.

Το διάβασε και ξαφνιάστηκε καθώς και ο ίδιος έχασε τον πατέρα του πέρυσι.

«Προφανώς χωρίς σφραγίδα ή πραγματική διεύθυνση, αν έμπαινε με τα υπόλοιπα πράγματα που ήταν να παραδοθούν, θα κατέληγε να πεταχτεί κάποια στιγμή» είπε.

«Μίλησα με τον διευθυντή μου και ρώτησα αν θα μπορούσα να επιχειρήσω να έρθω σε επαφή με την οικογένεια για να μάθω περισσότερα για αυτό και να τους το επιστρέψω» είπε. Στη συνέχεια ανάρτησε μία φωτογραφία από το γράμμα στα social media.

Η ανάρτηση προσέλκυσε χιλιάδες σχόλια και μέσα σε 15 λεπτά είχε έρθει σε επαφή με την μητέρα του κοριτσιού. Κανόνισαν να βρεθούν από κοντά για να της παραδώσει το γράμμα.

Η κ. Tully είπε ότι «απλώς συγκλονίστηκε» από την αντίδραση στα social media. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί αυτό. Είμαι σοκαρισμένη», είπε.

Όπως είπε η κόρη της έχασε τον πατέρα της Τόνι όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών. Πάλεψε χωρίς αυτόν και του έστελνε γράμματα, λέγοντάς του ότι τον αγαπά και της λείπει. Αυτό τη βοήθησε να αντιμετωπίσει τον χαμό του.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε ότι θα φυλάξει το γράμμα μαζί με εκτυπώσεις από τα σχόλια στα social media, σε ένα ειδικό κουτί για να τα έχει η κόρη της.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -