Taylor Swift: Έσπασε το ρεκόρ 54 ετών των Beatles

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Taylor Swift ανέκαθεν σημείωνε μεγάλη επιτυχία στα charts. Με την κυκλοφορία όμως της εκ νέου ηχογράφησης του άλμπουμ της «Fearless» (Taylor’s Version), η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχαν στο Ηνωμένο Βασίλειο οι Beatles εδώ και 54 χρόνια.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία της η Taylor Swift έχει πλέον το τρίτο νούμερο 1 άλμπουμ στα βρετανικά charts μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και κατέρριψε νέο ρεκόρ στη χώρα για την πιο γρήγορη συσσώρευση τριών νούμερο 1 άλμπουμ, σύμφωνα με την Official Charts Company.

Το ρεκόρ επιτεύχθηκε με τα άλμπουμ «Folklore», που κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου 2020 και «Evermore» που κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου του ίδιο χρόνου. Εντός 259 ημερών τρία άλμπουμ της έφθασαν στο νούμερο 1 του chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι Beatles είχαν μέχρι τώρα το ρεκόρ τριών νούμερο 1 άλμπουμ εντός 364 ημερών με την κυκλοφορία τη χρονιά 1965-1966 των «Help!», «Rubber Soul» και «Revolver».

Το «Fearless» (Taylor’s Version) είναι το έβδομο νούμερο 1 άλμπουμ της τραγουδίστριας. Η αρχική έκδοση έφθασε στο νούμερο 5 το 2008.

http://https://www.youtube.com/watch?v=7lLigiVgJsE&t=1s

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -