Τέμπη: Ένας αγώνας δρόμου αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Αγώνας δρόμου στη μνήμη των 57 θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Την πρωτοβουλία έλαβαν οι μαραθωνοδρόμοι του Συλλόγου Φαλάνης Λάρισας, οι οποίοι αφιέρωσαν τον αγώνα στα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Φωτ.: larissanet

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι μαραθωνοδρόμοι ξεκίνησαν στις 8 το πρωί και έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος στις 12:30 το μεσημέρι, όπου και απέτισαν φόρο τιμής στα 57 θύματα.

Οι μαραθωνοδρόμοι σκέφτονται να καθιερώσουν τον αγώνα δρόμου, προκειμένου να μην ξεχάσει κανείς την εθνική τραγωδία με το φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της 28 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -