Τεντόγλου: 1η θέση στο Γκέτεμποργκ με τη 3η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2023

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το 2023 αρχίζει ιδανικά για τον Μίλτο Τεντόγλου αφού με άλμα στα 8,12μ. πήρε την 1η θέση στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Γκέτεμποργκ κάνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της Ευρώπης για το νέο έτος και την τρίτη καλύτερη στον κόσμο, δείχνοντας ότι είναι πάντα σε φόρμα.

Ο αγώνας ήταν προπονητικού χαρακτήρα αλλά ο εκπληκτικός Τεντόγλου νικάει, πλέον, απλά και μόνο από τη στιγμή που αποφασίζει να συμμετάσχει και η επιβεβαίωση ήρθε και στη Σουηδία.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης άρχισε με 7,96μ. και στη συνέχεια έκανε δύο άλματα στα 8,12μ., για να ακολουθήσει το 8,06μ. και να κλείσει τον αγώνα με 8,07μ.

Έτσι, χάρη στο 8,12μ, η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για το 2023 πίσω μόνο από το 8,19μ. του Τόμπιας Μόντλερ, ο Τεντόγλου πήρε την 1η θέση και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -