Θα γίνει της υπεκμίσθωσης το κάγκελο… | Παναγιώτης Παντελής & Ηλίας Χατζηγεωργίου

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Του Παναγιώτη Παντελή – Φοροτεχνικού, Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Ηλία Χατζηγεωργίου – Φοροτεχνικό, Αντιπρόεδρο Επιτροπής Λογιστών Ε.Ε.Α.

Ο Ιούνιος έχει φτάσει στα μέσα του και το καλοκαίρι πλέον έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με εξαίρεση τις προβλεπόμενες πλέον μπόρες, ενώ ταυτόχρονα έχουμε μπροστά μας μία μικρή ανάπαυλα μέσω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος (???). Ανάπαυλα απαραίτητη για την δύσκολη περίοδο που μας περιμένει, την οποία όλοι μας πολύ καλά γνωρίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εβδομάδα που πέρασε, μας επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν, θα αφιερωθούμε στη μεγαλύτερη εξ αυτών, που έχει να κάνει με το θέμα των ενοικίων, το οποίο πλέον έχει ξεπεράσει σε επεισόδια τις παλιές αγαπημένες καθημερινές σαπουνόπερες Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή και μέσα από τα άρθρα μας, ότι το ζήτημα δεν θα είναι εύκολοαφού είναι μια ιστορία που υπάρχει κρατική παρέμβαση σε ιδιωτικές σχέσεις. Εάν η παρέμβαση δεν είναι εντελώς ξεκάθαρη, με έγγραφους κανόνες που θα ρυθμίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, θα προκύψουν πολλά προβλήματα αφού όλοι θα έχουν δίκιο και κανένας δεν θα το βρίσκει, αναφέραμε ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ο συγκεκριμένος προβληματισμός, όλοι μας γνωρίζουμε ότι έχει επιβεβαιωθεί και με το παραπάνω, αφού είμαστε ήδη αισίως στον 15ο μήνα του μέτρου και ακόμα τα προβλήματα καλά κρατούν

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.e-forologia.gr

 

Παναγιώτης Παντελής

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -