ΘΕΑΤΡΟΠΡΟΣΩΠΑ

Θάνος Κρομμύδας: Μετά το θεατρικό σανίδι, μαγεύει και στην πασαρέλα

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο ηθοποιός Θάνος Κρομμύδας στη Bridal Fashion Week 2020 που διοργανώθηκε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο Ζάππειο!

Φορώντας δημιουργία του οίκου μόδας «Nikos- Takis» ντύθηκε για πρώτη φορά γαμπρός και καταχειροκροτήθηκε με το που εμφανίστηκε στην πασαρέλα. Ο ίδιος εργάζεται περιστασιακά και ως μοντέλο, ενώ είναι και το πρόσωπο γνωστής εταιρείας αθλητικών ρούχων. Όμως η μεγάλη του αγάπη είναι το θέατρο.

Ο Θάνος Κρομμύδας κατάφερε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στις ΗΠΑ. Έδωσε εξετάσεις σε τρεις σχολές της Νέας Υόρκης, πέρασε επιτυχώς σε όλες και επέλεξε την καλύτερη, την American Academy of Dramatic Arts.

Τον δεύτερο χρόνο φοίτησης επέλεξε να το κάνει στο παράρτημα της σχολής στο Los Angeles και πήρε μετεγγραφή περισσότερο για τηλεόραση και κινηματογράφο. Η σχολή τον επέλεξε ανάμεσα στους 25 καλύτερους αποφοιτήσαντες από όλο τον κόσμο που ήταν σχεδόν 130 παιδιά.

Πήρε μέρος σε όλες τις παραστάσεις που ανέβασαν στο Los Angeles με μεγάλη επιτυχία ενώ τα τελευταία δυο χρόνια έχει επιστρέψεις την Ελλάδα όπου και έκανε τα πρώτες του θεατρικές συνεργασίες στην πατρίδα του. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στη κλασική κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής» στο θέατρο Αλκμήνη υπό της σκηνοθετικές οδηγίες της Όλγας Τζώρτζ.

Πηγή freddonews.gr

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close