«The Bodyguard»: Η ταινία των 90’s θα επιστρέψει σε remake

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

H Warner Bros ετοιμάζει μια νέα εκδοχή της θρυλικής ταινίας «The Bodyguard» (Ο Σωματοφύλακας) και το σενάριο θα γράψει ο Matthew López.

Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία θα είναι εμπνευσμένη από το ρομαντικό δράμα του 1992, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι Γουίτνεϊ Χιούστον και Κέβιν Κόσνερ. Το αρχικό φιλμ είχε κέρδη πάνω από 400 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και θεωρείται η bestseller ταινία όλων των εποχών, με αρκετά πρωτότυπα τραγούδια της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για το ποιοι θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς μεταξύ άλλων έχουν ακουστεί τα ονόματα από τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson μέχρι Channing Tatum και Cardi B. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο δεν έχει οριστεί καστ για το σενάριο του Matthew López.

Ο Lawrence Kasdan της Kasdan Pictures και οι Dan Lin και Jonathan Eirich από τη Rideback είναι οι παραγωγοί της νέας ταινίας. Ο Nick Reynolds της Rideback θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Ο Kasdan ήταν ο σεναριογράφος-παραγωγός της πρώτης ταινίας «The Bodyguard», ενώ ο Lin συνδέεται με το πρότζεκτ από το 2011. 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -