«The Μatrix Resurrections»: Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το πολυαναμενόμενο «Matrix 4» με τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Αν Μος στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφει στη δράση.

Οι θαυμαστές του «Neo» αναμένουν με ανυπομονησία την τέταρτη ταινία στο αγαπημένο franchise επιστημονικής φαντασίας και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Οι προηγούμενες ταινίες «The Matrix», «The Matrix Reloaded» και «The Matrix Revolutions» είχαν καταγράψει αθροιστικά εισπράξεις πάνω από 1,6 δισεκατομμυρίων στο box office.

Τη σκηνοθεσία του «Matrix Resurrections» και το σενάριο έχει αναλάβει εξ’ολοκλήρου η Lana Wachowski. Στο cast του επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Το «The Matrix: Resurrections» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -