The Witcher: Πότε θα επιστρέψει στο Netflix με την τρίτη σεζόν

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το «The Witcher», που βασίζεται στο γνωστό βιντεοπαιχνίδι επιστρέφει με την τρίτη σεζόν.

Όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr η σειρά θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 ενώ επιπλέον κυκλοφόρησε και ένα πόστερ για την νέα σεζόν:

Τι θα δούμε στη νέα σεζόν;

Ας θυμηθούμε πως είναι στο τέλος της σεζόν 2, οι χαρακτήρες της σειράς: Ο Geralt, η Yennefer και η Ciri είναι μαζί και ασφαλείς (προς το παρόν) στο Kaer Morhen αφού η Ciri έστειλε την Voleth στον μονόλιθο στον κόσμο των δαιμονίων. Οι Wraiths of Mörhogg (γνωστοί και ως το Wild Hunt, με απλούστερα λόγια οι ιππείς της αποκάλυψης του WCU) προσκαλούν την Ciri να ενωθεί μαζί τους και να φέρει το τέλος του κόσμου. Ευτυχώς, η Yennefer έχει πίσω τη μαγεία της και αυτή και ο Geralt σχεδιάζουν να εκπαιδεύσουν την Ciri να γίνει ο σωτήρας του κόσμου αντί για καταστροφέας του.

Όλοι οι άλλοι στην Ήπειρο ακολουθούν την Ciri. Η Αδελφότητα σχεδιάζει να τη σκοτώσει, και όποιον την προστατεύει, για να σταματήσει κάθε πιθανότητα της αποκάλυψης. Τα ξωτικά πιστεύουν ότι η Ciri θα είναι η σωτηρία τους, χάρη στη γενεαλογία της Πρεσβυτέρας. Εν τω μεταξύ, αποδεικνύεται ότι ο αυτοκράτορας Emhyr, γνωστός και ως Λευκή Φλόγα, είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της Ciri, ο οποίος εικαζόταν νεκρός. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ciri.

Όπως και με τη σεζόν 2, η σεζόν 3 του The Witcher θα προσαρμόσει τα κύρια γεγονότα ενός από τα βιβλία, με μερικές νέες ιστορίες και αναβαθμίσεις χαρακτήρων που προστέθηκαν στη σειρά. Η Hissrich επιβεβαίωσε ότι η τρίτη σεζόν θα βασίζεται στο The Time of Contempt, το δεύτερο πλήρες βιβλίο στο έπος του Sapkowski. Σε αυτό το βιβλίο, η Yennefer, η Ciri και ο Geralt (επανενώθηκαν στο φινάλε της 2ης σεζόν) ταξιδεύουν στα κεντρικά γραφεία της Αδελφότητας στην Aretuza. Στο Contempt γίνεται πραξικόπημα, αναγκάζοντας την κύρια τριάδα να χωρίσει ξανά.

Όσο για τις αλλαγές που μπορεί να προκύψουν, η Hissrich αποκάλυψε ήδη ένα μελλοντικό σημείο πλοκής στο Polygon, ενώ σημείωσε μια μεγάλη αλλαγή εκείνης της σεζόν 2 από το αρχικό υλικό της, το Blood of Elves.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -