Θεσσαλία: Η στιγμή που απεγκλωβίζουν μωρό από πλημμυρισμένο σπίτι

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Θεσσαλία με βίντεο που αποτυπώνει τον απεγκλωβισμό μωρού από πλημμυρισμένο σπίτι να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο από πλημμυρισμένο σπίτι στη Θεσσαλία αποτυπώνεται η επιχείρηση αντρών της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό ενός μωρού και της οικογένειάς του.

Ο διασώστης φαίνεται να κρατά το μωρό ψηλά για να το μεταφέρει σε βάρκα, με τη στάθμη του νερού να ξεπερνά κατά πολύ τη μέση του. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία με διασώστη να ακούγεται να λέει «έλα να το πάρει η μαμά στην αγκαλιά» και τη μητέρα του να ξεσπάει σε λυγμούς.

Υπενθυμίζεται ότι θαμμένα στο νερό και τη λάσπη βρίσκονται αρκετά χωριά των περιφερειακών ενοτήτων Τρικάλων και Καρδίτσας, με τις δημοτικές αρχές να ζητούν άμεση και ουσιαστική παρέμβαση της πολιτείας, να ανοίξουν δρόμοι, να αποκατασταθούν οδικές συνδέσεις και οι κάτοικοι όπου είναι εφικτό να μπορέσουν να επιστρέψουν στις κατοικίες τους.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -