Sunday, 18 May 2025

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφονται πινακίδες, άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας

Δείτε επίσης

Στην επιστροφή των αδειών ικανότητας οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων προχωρά η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις μετακινήσεις του, ενόψει του Πάσχα.
Της επιστροφής πινακίδων και αδειών εξαιρούνται οι παραβάσεις που αφορούν σταθμεύσεις οχημάτων σε ράμπες ΑμεΑ και σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία, όπως επίσης η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

Σημειώνεται πως για την επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας και των αδειών ικανότητας οδήγησης, θα τηρηθεί η διαδικασία καταβολής του διοικητικού προστίμου. Η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από M. Τρίτη ως M. Πέμπτη, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Μπείτε στην ομάδα μας να ενημερώνεστε για όλα τα καλά νέα από το 1ο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε το Bestnews στο Facebook [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Newsletter

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλά νέα που θα σας φτιάχνουν τη μέρα!