ΙΣΤΟΡΙΕΣ

TIK TOK DOC: Ο Viral Αμερικάνος γιατρός που μοιράζει θετική ενέργεια(vid)

Κάθε χορός του γίνεται viral στο διαδίκτυο σε σημείο η Τζάνετ Τζάκσον να βάλει ένα από αυτά στο «Tik Tok» της. Σίγουρα ο αμερικάνος γιατρός Κάμπελ κλέβει την παράσταση και εν μέσω κορονοϊού συνδυάζει την μάχη με την Covid-19 και την ψυχολογική βοήθεια στον κόσμο.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα στο οποίο όλη η ανθρωπότητα δίνει την μάχη με τον κορονοϊό, έχουμε δει πολλές φορές βίντεο γιατρών που θέλοντας να ανέβουν ψυχολογικά ή να ανεβάσουν και ασθενείς χορεύουν. Αυτός όμως που κλέβει την παράσταση και κάθε του βίντεο γίνεται viral είναι ο αμερικάνος γιατρός Τζέισον Κάμπελ.
Ο Αμερικανός γιατρός είναι παθολόγος, ο οποίος εργάζεται στο Oregon Health & Science University Hospital στο Πόρτλαντ, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, καθώς όπως αναφέραμε και πριν, κάθε βίντεο που ανεβάζει από το νοσοκομείο γίνεται viral.

Ο ίδιος μιλώντας για τα βίντεό του, ανέφερε πως ειδικά αυτή την εποχή στα νοσοκομεία βλέπουμε μόνο σοβαρά κρούσματα και άσχημα πράγματα και πως ο χορός είναι ένας τρόπος για να παραμείνουν ανθρώπινοι οι γιατροί και να γελάνε, ακόμα και αν είναι μόλις για πέντε λεπτά σε 12 ώρες δουλειάς. Επίσης τόνισε πως αρχικά ανέβαζε τα βίντεο για να ενθαρρύνει τους έφηβους και ειδικά του αφροαμερικάνους να πιστεύουν στα όνειρά τους, αλλά στην συνέχεια είδε πως έχουν θετικό αντίκτυπο σε πάρα πολύ κόσμο.

Υπέρ της κίνησής του έχει ταχθεί το νοσοκομείο όπου όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κάμπελ, ενώ και ο κυβερνήτης της Πολιτείας έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Το σίγουρο είναι πως ο γιατρός που σε καμία περίπτωση δεν αμελεί τα ιατρικά του καθήκοντα, βοηθάει πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι με αυτά τα βίντεο και μπράβο του.

Στο λογαριασμό του στο Τουιτερ επίσης προσπαθεί να περνάει και πολλά θετικά μηνύματα όπως

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Απολαύστε τα βιντεάκια του!!


Σχετικά άρθρα

Back to top button