ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τηλεφωνικό κέντρο από το Δήμο Πρέβεζας για παροχή φροντίδας

Λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου Πρέβεζας για την εξυπηρέτηση στην παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης.

Με συνθήματα <<Εσείς μένετε στο σπίτι, εμείς σας φροντίζουμε στο σπίτι>> και <<Ο μεγαλύτερος πλούτος του τόπου μας είναι οι άνθρωποι του και θα τους προστατεύσουμε>> ο Δήμος Πρέβεζας καλεί τους πολίτες να μείνουν σπίτι και θα παρέχει φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στο συγκεκριμένο τηλεφωνικό κέντρο, οι πολίτες γενικά που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται λόγω της έκτακτης κατάστασης που βρισκόμαστε να μετακινηθούν από τις οικίες του, θα δηλώνουν ότι θέλουν να εξυπηρετηθούν ως προς τη διανομή φαρμακευτικού υλικού, την παροχή φαρμακευτικής περίθαλψης, τη διανομή βασικών ειδών ή τη διεκπεραίωση αιτημάτων (παραλαβή – παράδοση) για τα πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ και θα αναφέρουν τις ακριβείς ανάγκες τους.

Ειδικά στους άπορους και οικονομικά αδύνατους θα παραδίδεται στις οικίες τους δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη και υλικό, μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου ή εφόσον προβλέπεται από τον ΕΟΠΥΥ, ενώ η δωρεάν διανομή ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η δομή θα λειτουργεί καθημερινά 08:00 – 15:00 εκτος Σαββάτου και Κυριακής.

ΠΡΕΒΕΖΑ
Γραφεία ΚΑΠΗ Πρέβεζας/Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι
Τηλ: 2682027523, e-mail: kfdp@1485.syzefxis.gov.gr

ΚΑΝΑΛΙ
Πρώην Δημαρχείο Ζαλόγγου/Κανάλι
Τηλ: 2682360428, e-mail: makou@1485.syzefxis.gov.gr

ΛΟΥΡΟΣ
Πρώην Δημαρχείο Λούρου/Λούρος/ Γραφείο Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι
Τηλ: 2682360533, e-mail : boetheialourou@gmail.com

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close